ZELFGENEZING – MIJN ERVARING

   

“Stel je voor: een schokkende diagnose na een uitstrijkje in 2023″. Dat was een onverwachte confrontatie met mijn gezondheid. Ik had een voorstadium van baarmoederhalskanker. Nee, hoe dan?

Er volgden een gesprek met de gynaecoloog en een paar extra onderzoeken. Daarna wilde de gynaecoloog direct actie ondernemen. Een operatie, inclusief een HPV-vaccin was het advies. Ik voelde duidelijk dat ik dit niet wilde. Dus heb ik meer tijd genomen om uit te dokteren wat voor mij goed voelde. De gynaecoloog ging met enige tegenzin akkoord op mijn aanvraag, voor drie maanden uitstel. Ik wilde een verantwoordelijke keuze maken en heb onderzoek gedaan naar de reguliere- en de alternatieve behandelingen.Ik ben ayurvedisch practitioner dus je snapt wel waar mijn voorkeur ligt. Mijn ayurvedisch arts heeft me begeleidt en bij een collega-therapeut heb ik gesprekken gevoerd m.b.t. mijn innerlijke stukken. In plaats van te kiezen voor een standaardbehandeling koos ik voor een ander, krachtiger pad: Zelfgenezing.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in het thema ‘zelfgenezing’ en ontdekte dat er naast voeding en leefstijl ook andere aspecten belangrijk zijn om een aandoening of ziekte aan te pakken. Namelijk om o.a. inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent en welke overtuigingen je belemmeren om voluit te kunnen leven.

Dus dook ik gedurende drie intensieve maanden diep in mijzelf. Ik scherpte mijn voeding, levensstijl en dagelijkse routine aan en ben onder begeleiding op zoek gegaan naar mijn eigen blokkade in mijn lijf en geest. Welke blokkade? Ik wilde voluit leven en genieten, maar dat lukte niet door onderdrukte gevoelens, een oud patroon, opgedaan in mijn leven. Daardoor blokkeerde mijn keelchakra vaak. Nu ben ik me bewust, van het feit dat mijn lichaam mij iets wilde zeggen en welke les ik voorgeschoteld kreeg. Ademwerk en meditatie was dagelijkse kost en daarnaast gebruikte ik ayurvedische supplementen. Ik ging de actie aan met mijzelf en kreeg nieuwe inzichten!

Het resultaat? Bij de volgende controle (na drie maanden) was er geen spoor meer te vinden van de onrustige cellen die eerder waren ontdekt. Mijn PAP-waarde was aanzienlijk verbeterd. De gynaecoloog was verbaasd en vroeg hoe ik dit voor elkaar had gekregen. Voor haar was het een soort wonder, maar voor mij niet. Dit was pure zelfgenezing in actie.

Mijn vertrouwen in het zelf genezend vermogen van mijn lichaam is flink gegroeid. De goede uitslag heeft mij bevestigd dat je echt meer kan betekenen in je ziekteproces, dan je van tevoren kunt bedenken. Ik begeleid mijn cliënten bij dit soort processen, maar het is extra verrijkend om dit ook zelf te ervaren.

Als ik het kan, kan jij het ook!
Als je bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan, dan begeleid ik je graag. Ik deel mijn kracht en ervaring om jou te begeleiden op je eigen reis naar genezing. Van stress gerelateerde symptomen, chronische aandoeningen, gewichtsproblemen tot hormonale disbalans, ik luister actief en bied je inzichten om een optimaal herstel te bereiken.

Wat gaat deze begeleiding jou brengen?

  •   Vertrouwen in je lichaam
  •   Meer gezondheid en balans
  •   Emotionele gezondheid en vitaliteit
  •   Blijheid en levenslust
  •   Leider van je lichaam en gedachten zijn

Ben jij ook klaar om de touwtjes van je gezondheid in eigen handen te nemen? Laten we samenwerken om jouw zelfhelend vermogen te activeren en jouw gezondheidsdoelen te verwezenlijken. Het is tijd om te bloeien, om te stralen, om te genezen. Ben je er klaar voor?

Neem contact met me op en laten we samen jouw weg naar optimale gezondheid bewandelen.

Conny
Ik ben bij Hanne gekomen met een aantal klachten waaronder darmproblemen, vermoeidheid en gewichtsproblemen. Hanne heeft mij goede en duidelijke uitleg gegeven over de verstoring in mijn lichaam. Ze heeft de oorzaken van mijn klachten kunnen achterhalen en een behandelplan opgesteld. Ik heb een reinigingstraject gevolgd inclusief een coaching- en evaluatiegesprek. Ik voel me geweldig en weer in balans, heb veel meer energie en ben flink wat kilo’s kwijt. Ik ben weer een blij en een gezond mens!’.

Irene, haptotherapeut
Hanne is een vakvrouw. Ze is deskundig, aandachtig, zorgvuldig, betrokken, invoelend en biedt zorg en veiligheid met gepaste distantie.
Zij leeft hetgeen ze voorschrijft, dat maakt haar geloofwaardig en betrouwbaar.
Ik voel me in goede handen bij Hanne. Tijdens de gesprekken en de behandelingen voel ik me veilig en kan ik me overgeven. Gedurende de sessie en daarna voel ik diepe ontspanning en vitaliteit.

info@ayurveda-pure.nl
www.ayurveda-pure.nl
0650650949

AYURVEDISCH REINIGEN IN HET VOORJAAR

Wil jij jezelf in balans brengen? Dan is dit de perfecte tijd.
Heb je alles al geprobeerd om gezonder te gaan leven, maar zonder de gewenste resultaten. Dan is deze reiniging echt iets voor jou.
We gaan onszelf op een simpele en natuurlijke manier reinigen. Geen koude fruit- of groentesapjes, niet uithongeren maar gezonde warme reinigende voeding en drankjes volgens de Ayurveda methodiek.

Meer weten https://ayurveda-pure.nl/reinigingskuur-7-of-30-dagen/
Consulten, behandelingen en reinigen – vergoeding door de meeste zorgverzekeraars

Dank voor het lezen en delen is fijn.

Geplaatst in Geen categorie.