‘ELKE MAAND LEKKER IN JE VEL MET AYURVEDA’

Zelf aan de slag om je gezondheid en weerstand te verbeteren, dat is nu mogelijk bij Ayurveda Pure. Probeer geheel vrijblijvend deze maand en wees je eigen dokter in je eigen keuken!
Elke maand vinden er in de natuur veranderingen plaats en deze hebben impact op jouw lichaam. Dit kan je weerstand verminderen en eventueel klachten veroorzaken. Ayurveda Pure kan jou helpen met informatie, uitleg, recepten, kruiden en lifestyle tips om lichamelijke ongemakken te voorkomen!
 

Heb jij last van bijvoorbeeld; 
gewichtsproblemen
allergieën
vochtophoping
huiduitslag
hoofdpijn
darmklachten
vermoeidheid
depressie
of een andere klacht?

Door middel van voeding kun je er zelf veel aan verbeteren.
Abonneer je nu snel om op een unieke manier van de Ayurvedische kennis gebruik te maken en reken af met al je klachten!

Elke maand krijg je:
• Uitgebreide maandelijkse informatie. Wat gebeurt er maandelijks in de natuur en welk effect heeft dit op jouw
lichaam en geest.
• Verrassende Ayurvedische recepten en keukenkruiden afgestemd op de maand. Maandelijks minimaal 10 recepten voor ontbijt-, lunch-, hoofd-, en nagerechten, fingerfood en drankjes. De recepten zijn voor voornamelijk vegetarisch.
• Alle recepten zijn op de 3 types Vata, Pitta en Kapha afgestemd dus daar hoef jij niet meer over na te denken. Met daarbij een uitleg over de werkzame eigenschappen van de gebruikte ingrediënten.
• Informatie over hoe je zelf kunt inspelen op de maandelijkse klimaatverandering door middel van de juiste
voeding en leefwijze.
• Extra Ayurvedische tips waaronder verzorging, beweging, slapen, ademhaling- en yogaoefeningen.
• Advies voor gebruik van Ayurvedische supplementen afgestemd op je type en eventuele periodieke klachten.
• Meer inzicht in lichamelijke klachten veroorzaakt door de maandelijkse veranderingen in de natuur. Denk
bijvoorbeeld aan allergieën in het voorjaar! https://ayurveda-pure.nl/2017/06/03/oh-nee-daar-is-hooikoorts- weer-helpt-echt/

Thuis aan de slag met ayurvedische voeding en leefstijl.

Ieder  mens is uniek dus bij ieder  mens hoort ook een  uniek voedingspatroon. De mens wordt steeds bewuster van de noodzaak om gezond te eten, of het  nou  is om op het juiste gewicht te komen en te blijven of gewoon om ons sterker en vitaler te voelen.

Ook door de maandelijkse veranderingen in de natuur is het belangrijk om je voeding en lifestyle aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld een gezonde eter zijn maar toch klachten ervaren die bij bijvoorbeeld de seizoenswisselingen steeds terugkomen. Denk aan allergieën, vochtophoping, huiduitslag, hoofdpijn, darmklachten, vermoeidheid of depressie.

Met dit maandelijkse abonnement kun je thuis alle tips en tricks toepassen en zelf aan de slag met de informatie en de recepten afgestemd op de maand  en op jouw type, Vata (luchttype), Pitta (vuurtype) of Kapha (aardetype). Weet je nog niet wat je type is: boek dan nu snel een introductie gesprek dan laat ik het je weten https://ayurveda-pure.nl/

Voorbeeld van een “gezonde” voedingstrend die niet voor iedereen geschikt is:

Gemberthee is momenteel de trend onder de gezonde eters. Ondanks de gezonde eigenschappen van gember kun je als vuurtype (Pitta) gember beter met mate gebruiken. Ben je een vuurtype dan is het element vuur dominant in jouw lichaam aanwezig. Dit kun je merken door bijvoorbeeld een vurige persoonlijkheid, temperamentvol, gedreven, kritisch, dominant en leergierig. Door te veel gember kun je uit balans raken en worden de negatieve eigenschappen versterkt met als gevolg een kort lontje, huidproblemen, ongeduld, te perfectionistisch en warmte aanvallen.

Wat gebeurt er met jouw lichaam en geest als je volgens de ayurvedische methode eet en leeft?

Door de juiste voeding in de juiste maand te eten zal je meer energie krijgen en lekkerder in je vel zitten. Het gebruik van de kruiden verbetert je spijsvertering zodat alle vitamines en mineralen uit het voedsel beter worden opgenomen door jouw lichaam. Ook hierdoor krijg je een optimale weerstand, je komt meer in balans en wordt een gezonder en blijer mens!

  • Je kan kiezen voor een abonnement van een maand of voor een jaar (inclusief 1 maand gratis).
  • Je investering 15 euro per maand of 180 euro voor 1 jaar.

Alle 2 resultaten