Masterclass Ayurveda, Massagecursus, Coaching

  • Ayurveda Pure Homepage

MASTERCLASS AYURVEDA – voor minimaal 8 personen

Een masterclass op maat omdat ik deze afstem op de behoefte van de cursisten. Ik deel mijn kennis over de Ayurveda, voeding, leefstijl, dosha’s en hoe deze doorwerken in je dagelijkste bestaan zowel in de geest als in je lichaam. Je gaat naar huis met een schat aan waardevolle tips. De duur van deze masterclass is meestal ca. 3.5 uur. De masterclass wordt gegeven in mijn praktijk in Utrecht, of in een yogastudio en aan huis is eventueel ook mogelijk.

MASSAGECURSUS – kleine groep 4 tot 6 personen

Ayurvedische massage inclusief de belangrijkste marmapunten en afgestemd op de 3 dosha’s Vata, Pitta en Kapha.
Ik leer je alle technieken die je nodig hebt om een complete massage (hoofd, nek, schouders, rug, benen, gezicht, buik, en borst) te kunnen geven.
Door les te geven aan een kleine groep, is de duur van de cursus veel korter en kan ik meer en gerichter kennis overdragen.
Daarna kan je gelijk zelfstandig aan de slag.

COACHING

Het individuele begeleidingsprogramma is er op gericht om je meer inzicht te geven op jezelf genezend vermogen. Door coaching wordt bijgebracht hoe je door het aanbrengen van wijzigingen in de denk-, handelswijze en eetgewoonten het evenwicht te herstellen en te bewaren bij veranderende levensomstandigheden. Je krijgt o.a. technieken voor ontspanning, beweging, ademhaling en aanpassing van het dieet. Hierdoor leer je meester te worden over je eigen leven en gestelde levensdoelen te realiseren.