Kookboek Ayurveda, Masterclass Ayurveda, Massagecursus

  • Ayurveda Pure Homepage

ALLES IN ÉÉN KOOKBOEK AYURVEDA - voor de 4 seizoenen

Het hele jaar lekker in je vel met Ayurveda wie wilt dit nou niet.
Zelf heel eenvoudig en online aan de slag om je gezondheid en weerstand te verbeteren, dat is mogelijk bij Ayurveda Pure. Probeer geheel vrijblijvend eerst 1 maand en kijk wat je ervan vindt.
Elk seizoen vinden er in de natuur veranderingen plaats en deze hebben impact op jouw lichaam. Dit kan je weerstand verminderen en eventueel klachten veroorzaken. Ayurveda Pure kan jou helpen met informatie, uitleg, recepten, kruiden en leefstijl, yogaoefeningen en vele andere waardevolle tips om ongemakken te voorkomen! Het kookboek staat online en is onderverdeeld in 12 maanden, zodat je het ook per maand kan bestellen. 'De beste dokter staat in de keuken!'
Lees verder: https://ayurveda-pure.nl/winkel/

MASTERCLASS AYURVEDA - voor minimaal 8 personen

Een masterclass op maat omdat ik deze afstem op de behoefte van de cursisten. Ik deel mijn kennis over de Ayurveda, voeding, leefstijl, dosha's en hoe deze doorwerken in je dagelijkste bestaan zowel in de geest als in je lichaam. Je gaat naar huis met een schat aan waardevolle tips. De duur van deze masterclass is meestal ca. 3.5 uur. De masterclass wordt gegeven in mijn praktijk in Utrecht, of in een yogastudio en aan huis is eventueel ook mogelijk.

MASSAGECURSUS - kleine groep 4 tot 6 personen

Ayurvedische massage inclusief de belangrijkste marmapunten en afgestemd op de 3 dosha's Vata, Pitta en Kapha.
Ik leer je alle technieken die je nodig hebt om een complete massage (hoofd, nek, schouders, rug, benen, gezicht, buik, en borst) te kunnen geven.
Door les te geven aan een kleine groep, is de duur van de cursus veel korter en kan ik meer en gerichter kennis overdragen.
Daarna kan je gelijk zelfstandig aan de slag.

COACHING

Het individuele begeleidingsprogramma is er op gericht om je meer inzicht te geven op jezelf genezend vermogen. Door coaching wordt bijgebracht hoe je door het aanbrengen van wijzigingen in de denk-, handelswijze en eetgewoonten het evenwicht te herstellen en te bewaren bij veranderende levensomstandigheden. Je krijgt o.a. technieken voor ontspanning, beweging, ademhaling en aanpassing van het dieet. Hierdoor leer je meester te worden over je eigen leven en gestelde levensdoelen te realiseren.