Nieuwsbrief JUNI – Gratis recept – Zin in een ‘wellness’ vakantie?

Juni, de maand van warmte en vocht!

YES de zomer doet officieel zijn intrede.  De temperatuur loopt op, de zon schijnt steeds feller en de zomerse festiviteiten lokken je naar buiten. Terwijl je plezier maakt en geniet van de uitbundigheid van juni, is het belangrijk om het hoofd koel te houden. In de zomer ben je altijd actiever en is het gemakkelijk om hierin te overdrijven waardoor je sneller uit balans kan raken. Dus tijd voor wat tips om goed in balans te blijven tijdens de meest speelse tijd van het jaar.

Ayurveda Pure verstrekt informatie over voeding en recepten voor Vata, Pitta en Kapha, oefeningen, kruiden en lifestyletips voor elke maand. Probeer één maand en WEES JE EIGEN DOKTER IN JE EIGEN KEUKEN! Meer informatie  https://ayurveda-pure.nl/winkel/

Gratis recept https://ayurveda-pure.nl/2018/06/19/recept-juni-komkommernoedels-tahinsaus-en-zalm/

Zin in een wellness, yoga of ayurveda vakantie of een combinatie?
Dat kan! Ayurveda Pure in samenwerking met Spa Dreams kunnen jouw reis voor je samenstellen.

Ayurveda reizen zijn een uitstekende manier om je verder te verdiepen in Ayurveda. Tijdens je reis staan massages, yoga, meditatie, ayurvedische maaltijden en kruidenheelkunde centraal. De wijze waarop wordt gebaseerd op de vijf elementen die de “Panchamahabhutas” genoemd wordt: water, aarde, lucht, vuur en ether. Verder leer je tijdens de vakantie meer over de oude gezondheidsleer en hoe Ayurveda bijdraagt aan het behoud van een evenwicht in het lichaam. Bij diverse accommodaties wordt er naast de dagelijkse behandelingen en yoga ook ayurvedische kooklessen gegeven.

Meer informatie en inspiratie https://ayurveda-pure.nl/reinigen-in-het-buitenland/

Geplaatst in Geen categorie.