Sabbatical en verhuizing praktijk

Ik ga met sabbatical en er is nog meer nieuws…….

Verhuizing woning en praktijk. Met veel liefde heb ik 15 jaar mogen genieten van een geweldig huis met een bijzondere energie. Ik ben dankbaar dat ik mijn dochters hier heb mogen laten opgroeien en dankbaar dat al mijn cliënten hier in mijn praktijk kwamen. En dat zijn inmiddels al bijna 700 cliënten. Tot en met 18 augustus ben ik nog volop aan het werk, dus mocht je nog een consult of massage willen boeken dan hoor ik het graag.

Sabbatical. De nieuwe woning laat nog even op zich wachten dus is het nu de uitgelezen kans om een sabbatical op te nemen. Tijd voor reflexie, vanaf 12 september ga ik voor 4.5 maand naar Sri lanka. Genieten van de prachtige natuur en tijd om me verder te verdiepen in de Ayurveda. Mijn interesse gaat uit naar hun ayurvedische preventie methoden en hun behandelingen m.b.t. diverse ziektebeelden en het gebruik van kruiden.

Tijdens mijn verblijf in Sri Lanka blijf ik gewoon online werken voor bestaande en nieuwe cliënten. Al mijn werkzaamheden consulten, (leefstijl)coaching als reinigingstrajecten blijf ik doen en begeleiden m.u.v. de ayurvedische behandelingen en massages. Tijdens mijn sabbatical en tot opening van mijn nieuwe praktijkruimte zorg ik voor passende vervanging. Ik heb contact met goede ayurvedische en holistische massagetherapeuten in Utrecht en omgeving en zelfs een in Zutphen. Hierover meer informatie in de volgende nieuwsbrief. Heb je vragen of opmerkingen dan hoor ik het graag! info@ayurveda-pure.nl     06-50650949

Enjoy and stay healthy.

Lieve groet, Hanne.

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.