MIJN PRAKTIJK IS GEOPEND TIJDENS DE LOCKDOWN!

LOCKDOWN – Mijn praktijk is geopend tijdens de lockdown!

massage

Sinds zondag 19 december weer een nieuwe lockdown. Voor ons therapeuten gelukkig iets anders dan de vorige lockdowns. Het is nu zo dat de Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg (Wkkgz zorg) onder de medische contactberoepen valt en dat betekent dat Ayurvedische practitioners mogen doorwerken.

Dus wees welkom wanneer je een reiniging wilt doen, of je voor een consult of een behandeling wilt komen.

Praktijk

Ik neem extra hygiëne maatregelen in mijn praktijk en voor mijzelf. Evenals een zorgvuldige triage, ik zorg voor meer tijd tussen de cliënten en voor een goede ventilatie. Daarnaast ga ik ervan uit dat we beiden klachtenvrij zijn.

————————————————————————————————————————————————————–

DARMKLACHTEN, STEEDS EEN OPGEBLAZEN BUIK?

 darmklachten

Is je buik na het eten steeds zo dik, pijnlijk en heb je geen idee hoe je hier van af kunt komen? Je darmen zijn een super belangrijk orgaan. Heb je darmklachten dan beïnvloed dit je dagelijks leven enorm. Andersom worden de darmen ook beïnvloed door hoe jij je voelt. Heb je de laatste periode ongezonder gegeten of heb je meer spanningen of stress dan kunnen je darmen gaan opspelen. Nu zijn er mensen die elke dag last hebben van hun darmen. Ze hebben een opgeblazen buik of steeds weer van die krampen. Eventueel gecombineerd met een dunne ontlasting of juist ontlasting die dagen op zich laat wachten. Het beïnvloedt je dagelijks leven. Altijd maar bezig zijn met die pijnlijke buik kost veel energie. Zijn de darmen regelmatig geïrriteerd dan spreekt men zelfs van een prikkelbaar darm syndroom (PDS).

In mijn praktijk zie ik veel mensen met dergelijke klachten van hun darmen. Klachten waar ze vaak al jaren last van hebben en waarvoor ze al van alles geprobeerd hebben. Ze zijn dan ook verbaasd wanneer deze klachten al met een paar weken na de start van de behandeling verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Vaak met heel simpele veranderingen in de voeding en leefstijl gecombineerd met ayurvedische kruiden, holistisch coaching en reinigingsbehandelingen. Ben jij ook helemaal klaar met je buikklachten? Tijd voor actie!

Lees verder: https://ayurveda-pure.nl/reinigen-aan-huis-onder-begeleiding/

————————————————————————————————————————————————————

JUIST NU IN DE WINTER! Eet en leef volgens HET SEIZOEN.

chermoula-fish-tagine-79943-1arabische-soep-met-falafelspiesen-75a18e9d

Eet puur en volgens de seizoenen
Door te eten volgens de seizoenen eet je niet alleen gevarieerd, maar ook puur. “De seizoenen geven je producten die passen bij de temperatuur. Ook al is bijna alles het hele jaar door verkrijgbaar in de supermarkt, eet vooral wat bij het seizoen past. In de winter heb je bijvoorbeeld meer verwarmende voedingsmiddelen nodig. Ga je dan koud eten? Dan word je voedsel ook slechter verteerd. Onverteerbare voedingsstoffen blijven achter in de darmen en kunnen veranderen in gifstoffen. Daarom is het eten van warme maaltijden altijd beter. Dan blijft het vuurtje in je lichaam branden.”

Voor iedere maand heb ik een uitgebreid artikel geschreven over de veranderingen in de natuur en wat voor invloed dit heeft op je lichaam en je geest. Informatie over de natuur, veel adviezen omtrent juiste voeding, recepten, kruiden en passende leefgewoonten. De tien recepten per maand zijn afgestemd op de 3 types uit de ayurvedische leer:  Vata, Pitta en Kapha. Deze complete informatie is te bestellen via onderstaande link.

Als we de natuur respecteren en volgen dan blijven we gezond en houden we onze weerstand op peil, juist nu! ‘Wees je eigen dokter in je eigen keuken’ en wordt één met de natuur. Meer info https://ayurveda-pure.nl/winkel/ en ontvang elke maand een op maat geschreven programma om je immuniteit te verhogen.

Meer weten over Ayurveda of wil je een afspraak aanvragen?  www.ayurveda-pure.nl

 

Ik ben dankbaar dat we elkaar het afgelopen jaar (weer) mochten ontmoeten en ik wens je een heel gezond nieuwjaar toe met veel liefde, licht en saamhorigheid!

                                                   
                                                   Lieve groet, Hanne.                       

                       

Geplaatst in Geen categorie.