REINIGEN ONDER BEGELEIDING

KORTE REINIGINGSKUUR - 3 dagen online

Wist jij dat angst je afweersysteem verzwakt? Ben je opzoek naar meer weerbaarheid zowel lichamelijk als mentaal? Zorg dan voor een lichamelijke en geestelijke schoonmaak en doe mee met mijn 3-daagse lichaamsreiniging voor 40 euro per dag! Deze reiniging wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars)!
Deze 3-daagse reiniging op de juiste manier en met volledige inzet levert grote voordelen op met minimale inspanning. Begin wanneer jij wilt en handig tijdens deze reiniging kan je gewoon gaan werken.

Na reiniging komt je lichaam en geest weer in balans en komt je energie weer terug. Maar welke reiniging is het meest geschikt voor jouw lichaam? Ik zorg voor de keuze van de juiste reiniging op basis van jouw unieke samenstelling (Vata, Pitta of Kapha) en stem de gerechten daarop af.

Je voeding, de drankjes en de rituelen gedurende 3 dagen zijn hetzelfde. Je eet 3 dagen 3 keer per dag hetzelfde warme gerecht. Lekker simpel toch! Deze recepten zijn persoonlijk en afgestemd op jou unieke type. Dit is belangrijk om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Daarnaast zorg ik voor een boodschappenlijst en geef ik je tips voor je ochtendrituelen, reinigende olie- of borstelmassage, yoga-oefeningen, leefwijze en eventuele ayurvedisch extra reinigende kruiden.

Waarom reinigen?
Het primaire doel van een ayurvedische reiniging is om giftige stoffen (ama) uit het lichaam te verwijderen. Gifstoffen verstoppen je lymfesysteem, verzwakken de immuniteit en belemmeren de orgaanfunctie, waardoor je je uitgeput, ongemakkelijk en angstig voelt. Je wilt niet dat gifstoffen blijven rondhangen in het nieuwe jaar.
Het secundaire doel van reiniging is om de spijsvertering te versterken (agni). Zwakke spijsvertering is de wortel van alle ziektes – toxines hopen zich op samen met slechte keuzes. Dus om ervoor te zorgen dat deze ongenode gasten hun weg niet terug vinden in je lichaam, moet je je spijsvertering aan het werk zetten. Door dit te doen herstel je de optimale functie en intelligentie van je lichaam.

Nieuwe cliënten vullen van tevoren digitaal een constitutietest in en kunnen daarna ook aan de slag. Ik blijf je, als ayurvedisch therapeut, begeleiden tijdens en tot 6 dagen na je reiniging.

GRATIS:
1. Na het afronden van deze 3 daagse reiniging krijg je informatie over je type inclusief een persoonlijke voedingslijst welke je na de reiniging kan gaan gebruiken. Hierin staan alle voedingsproducten die specifiek voor jou bestemd zijn om te consumeren en die tevens zorgen voor een goede en stabiele balans van je lichaam en geest.
2. Als cadeau en ter inspiratie na de reiniging ontvang je ook nog de informatie en recepten voor 1 maand.

Totaalprijs voor deze 3-daagse reiniging is 120,- euro.
Aanmelden kan via info@ayurveda-pure.nl of via www.ayurveda-pure.nl

INTENSIEVE REINIGINGSKUUR, onder begeleiding van de therapeut

Deze reiniging thuis is dé manier om weer de beste versie van jezelf te worden!
De meesten van ons leven 24/7 met een drukke agenda, en staan daardoor niet vaak meer stil bij hoe we ons leven leven. Wat eten we? Wanneer eten we? Hoeveel beweging krijgen we? Hoe bereikbaar zijn we per telefoon en mail voor anderen? Hoeveel rust gunnen we onszelf? Vaak negeren we de signalen van ons lichaam omdat we nog even iets af moeten maken of persé iets willen bereiken. Pas wanneer ons lichaam ons hoofd niet meer wil volgen vragen we ons af of we goed bezig zijn en evalueren we onze ambities en doelen. Het is, voor de verandering, tijd ons hoofd ons lichaam weer eens te laten volgen.
Heb je behoefte aan meer energie, meer productiviteit, en een goede nachtrust? Heb je bijvoorbeeld last van over- of ondergewicht, een opgeblazen gevoel,
huidklachten, migraine, hoge bloeddruk, diabetes en wil je een betere weerstand?

Gedurende 1 maand thuis reinigen en indien nodig afvallen onder intensieve begeleiding van een Ayurvedisch therapeut. Deze milde reiniging werkt ook in combinatie met je dagelijkse werkzaamheden.

Waar bestaat deze grondige Ayurvedische reinigingsmaand uit?

• Week 1 Een uitgebreide intake en voedingsconsult, tong- en een polsdiagnose (1 u). Je ontvangt opvolgend per mail een test en persoonlijke en verantwoorde reinigingsadviezen. Je start op een door jouw geplande datum.
• Week 2 Eerste Ayurvedische reinigingsmassage (1 u) ter ondersteuning van het afvoeren van de afvalstoffen.
• Week 3 Een vervolgconsult (60 min.) waarbij ik uitleg geef hoe je jezelf gezond en in balans houdt middels de juiste keuze in voeding en leefstijl. Je krijgt uitleg over de werking van jouw spijsvertering, welke voeding past bij jouw spijsvertering en waarom reinigen zo belangrijk is voor je lichaam en geest.
• Week 4 Tweede Ayurvedische reinigingsmassage (1 u) ter ondersteuning van het afvoeren van de afvalstoffen
• Week 5 Na de reiniging volgt een eindconsult (45 min.).

GRATIS:
1. Na het afronden van deze reiniging krijg je informatie over je type inclusief een persoonlijke voedingslijst welke je na de reiniging kan gaan gebruiken. Hierin staan alle voedingsproducten die specifiek voor jou bestemd zijn om te consumeren en die tevens zorgen voor een goede en stabiele balans van je lichaam en geest.
2. Als cadeau en ter inspiratie na de reiniging ontvang je ook nog de informatie en recepten voor 1 maand.

Totaalprijs voor 5 weken reinigen inclusief alle informatie, recepten etc. voor 550,- euro.
Aanmelden kan via info@ayurveda-pure.nl of via www.ayurveda-pure.nl

Alle behandelingen en consulten worden vergoedt door de meeste zorgverzekeraars.