REINIGINGSKUUR VAN LICHAAM EN GEEST – LIVE OF ONLINE

KORTE REINIGINGSKUUR - 3 dagen online

Wist jij dat angst je afweersysteem verzwakt? Ben je opzoek naar meer weerbaarheid zowel lichamelijk als mentaal? Zorg dan voor een lichamelijke en geestelijke schoonmaak en doe mee met mijn 3-daagse lichaamsreiniging voor slechts 40 euro per dag! Dit wordt bovendien vergoed door de meeste zorgverzekeraars!
Deze 3-daagse reiniging op de juiste manier en met volledige inzet levert grote voordelen op met minimale inspanning. Begin wanneer jij wilt en handig tijdens deze reiniging kan je gewoon gaan werken.

Je voeding, de drankjes en de rituelen gedurende 3 dagen zijn hetzelfde. Je eet 3 dagen 3 keer per dag hetzelfde warme gerecht. Lekker simpel toch! Deze recepten zijn persoonlijk en afgestemd op jou unieke type. Dit is belangrijk om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Daarnaast zorg ik voor een boodschappenlijst en geef ik je tips voor je ochtendrituelen, reinigende olie- of borstelmassage, yoga-oefeningen, leefwijze en eventuele ayurvedisch extra reinigende kruiden.
Na reiniging komt je lichaam en geest weer in balans en komt je energie weer terug. Maar welke reiniging is het meest geschikt voor jouw lichaam? Ik zorg voor de keuze van de juiste reiniging op basis van jouw unieke samenstelling (Vata, Pitta of Kapha) en stem de gerechten daarop af.

Waarom reinigen?
Het primaire doel van een ayurvedische reiniging is om giftige stoffen (ama) uit het lichaam te verwijderen. Gifstoffen verstoppen je lymfesysteem, verzwakken de immuniteit en belemmeren de orgaanfunctie, waardoor je je uitgeput, ongemakkelijk en angstig voelt. Je wilt niet dat gifstoffen blijven rondhangen in het nieuwe jaar.
Het secundaire doel van reiniging is om de spijsvertering te versterken (agni). Zwakke spijsvertering is de wortel van alle ziektes – toxines hopen zich op samen met slechte keuzes. Dus om ervoor te zorgen dat deze ongenode gasten hun weg niet terug vinden in je lichaam, moet je je spijsvertering aan het werk zetten. Door dit te doen herstel je de optimale functie en intelligentie van je lichaam.
Nieuwe cliënten vullen van tevoren digitaal een constitutietest in en kunnen daarna ook aan de slag. Ik blijf je, als ayurvedisch therapeut, begeleiden tijdens en tot 6 dagen na je reiniging.

GRATIS:
1. Na het afronden van deze 3 daagse reiniging krijg je informatie over je type inclusief een persoonlijke voedingslijst welke je na de reiniging kan gaan gebruiken. Hierin staan alle voedingsproducten die specifiek voor jou bestemd zijn om te consumeren en die tevens zorgen voor een goede en stabiele balans van je lichaam en geest.
2. Als cadeau en ter inspiratie na de reiniging ontvang je ook nog de informatie en recepten voor 1 maand.
3. Deze reiniging kan je maandelijks herhalen zodat je preventief gezond en in balans blijft!

Totaalprijs voor deze 3-daagse reiniging is 120,- euro.
Aanmelden kan via info@ayurveda-pure.nl of via www.ayurveda-pure.nl

REINIGINGSKUUR - 30 dagen - LIVE OF ONLINE, beide onder professionele begeleiding

Deze ayurvedische reiniging is dé manier om weer de beste versie van jezelf te worden!
Deze milde en tevens intensieve reiniging is voor de meeste clienten goed te realiseren in combinatie met de dagelijkse werkzaamheden.

De meesten van ons leven 24/7 met een drukke agenda, en staan daardoor niet vaak meer stil bij hoe we ons leven leven. Wat eten we? Wanneer eten we? Hoeveel beweging krijgen we? Hoe bereikbaar zijn we per telefoon en mail voor anderen? Hoeveel rust gunnen we onszelf? Vaak negeren we de signalen van ons lichaam omdat we nog even iets af moeten maken of persé iets willen bereiken. Pas wanneer ons lichaam ons hoofd niet meer wil volgen vragen we ons af of we goed bezig zijn en evalueren we onze ambities en doelen. Het is, voor de verandering, tijd ons hoofd ons lichaam weer eens te laten volgen.
Heb je behoefte aan meer energie, meer productiviteit, en een goede nachtrust? Heb je bijvoorbeeld last van over- of ondergewicht, een opgeblazen gevoel,
huidklachten, migraine, hoge bloeddruk, diabetes en wil je een betere weerstand?

Gedurende 1 maand thuis reinigen en indien nodig afvallen of aankomen onder professionele begeleiding. Afvallen, het beste dieet is GEEN dieet!
Afvalprogramma van 5 weken. Gedurende de reinigingsmaand kom je totaal 5 keer bij de therapeut, namelijk voor de 3 consulten (a 1 uur) en voor de 2 reinigende en ontspannende ayurvedische massages (a 1.5 u).

Waar bestaat deze grondige LIVE Ayurvedische reinigingsmaand uit?

• Week 1 Een uitgebreide intake en voedingsconsult, tong- en een polsdiagnose (1.15 u). Je ontvangt opvolgend per mail een test en persoonlijke en verantwoorde
reinigingsadviezen. Je start op een door jouw geplande datum.

• Week 2 Eerste Ayurvedische reinigingsmassage (1.5 uur) ter ondersteuning van het afvoeren van de afvalstoffen.

• Week 3 Een uitlegconsult (1 uur) waarbij ik uitleg geef hoe je jezelf gezond en in balans houdt middels de juiste keuze in voeding en leefstijl. Je krijgt o.a. uitleg over hoe je in
balans kunt blijven, over de werking van jouw spijsvertering, welke voeding past bij jouw spijsvertering en waarom reinigen zo belangrijk is voor je lichaam en geest.

• Week 4 Tweede Ayurvedische reinigingsmassage (1.5 uur) ter ondersteuning van het afvoeren van de afvalstoffen

• Week 5 Na de reiniging volgt een eindconsult (1 uur). Tijdens dit consult vindt d evaluatie plaats, doe ik wederom de pols- en de tongdiagnose en geef ik uitleg hoe je nu
verder kunt gaan met de voeding, leefstijl i.c.m. je dagelijkse activiteiten.

NA DE KUUR:
Na het afronden van deze reiniging krijg je informatie over je type inclusief een persoonlijke voedingslijst welke je na de reiniging kan gaan gebruiken. Hierin staan alle voedingsproducten die specifiek voor jou bestemd zijn om te consumeren en die tevens zorgen voor een goede en stabiele balans van je lichaam en geest.
Als cadeau en ter inspiratie na de reiniging ontvang je ook de informatie en recepten voor 1 maand.

Kosten voor de reinigingskuur, inclusief alle informatie, producten- en voedingslijsten, recepten en begeleiding etc. zijn € 625,-.
De consulten en de behandelingen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

ONLINE REINIGING van lichaam en geest

Dit is dezelfde reiniging als bovenstaand. Gedurende 1 maand krijg je 3 online consulten van ca. 1 uur en incl. professionele begeleiding gedurende deze periode.
Kosten voor deze reinigingskuur, inclusief alle informatie, producten- en voedingslijsten, recepten en begeleiding etc, zijn € 399,-
De consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Aanmelden kan via info@ayurveda-pure.nl of via www.ayurveda-pure.nl of 06-50650949