abonnement 3

Maak een beter contact met de natuur en jezelf; eet en leef meer volgens de natuur.

De wereld heeft een flinke griep en werkt aan zijn eigen immuunsysteem. Juist nu het klimaat dringend aandacht vraagt, moeten we massaal thuisblijven. De luchtkwaliteit krijgt een adempauze en knapt op. Dit is voor ons uiteindelijk ook heel goed. Neem jij al een adempauze?

Om als mens gezond te blijven is extra aandacht voor je immuunsysteem een must. Maar hoe kan je hier zelf voor zorgen? Door de natuur beter te gaan begrijpen en te gaan leven en eten volgens de regels van de natuur! Jij kunt zelf zorgdragen voor een betere samenwerking tussen mens en natuur.

Wil jij ook gaan eten en leven volgens de natuur, het hele jaar door?

Voor iedere maand heb ik een uitgebreid artikel geschreven over de veranderingen in de natuur en wat voor invloed dit heeft op je lichaam en je geest. Informatie over de natuur, veel adviezen omtrent juiste voeding, kruiden en passende leefgewoonten. De tien recepten per maand zijn afgestemd op de 3 types uit de ayurvedische leer:  Vata, Pitta en Kapha.

Als we de natuur respecteren en volgen dan blijven we gezond en houden we onze weerstand op peil. ‘Wees je eigen dokter in je eigen keuken’ en wordt één met de natuur. Als je nu alle artikelen met de recepten en tips besteld in mijn webshop krijg je een gratis consult van 20 minuten van mij. Hierin kun je me alle vragen stellen die je nog hebt over deze werkwijze. Bestel dus snel via mijn webshop https://ayurveda-pure.nl/winkel/ en ontvang elke maand een maat geschreven programma om je immuniteit te verhogen.

Actie: De actie om een gratis consult erbij te ontvangen loopt tot 31 mei 2020.

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.