Nieuwsbrief april 2020

DE AARDE HOEST EN PROEST, DE WERELD HEEFT EEN FLINKE GRIEP. 

Ook ik was uit het veld geslagen toen mijn praktijk moest sluiten. De eerste weken heb ik tijd genomen voor bezinning en zelfreflectie. Daarna om te ontdekken hoe ik mijn cliënten kan blijven zien en begeleiden door online consulten aan te bieden.

In deze enerverende tijd waarin we allemaal geraakt worden door de gevolgen van dit virus is een goede gezondheid en een rustige geest van groot belang. In mijn omgeving en praktijk merk ik dat de huidige situatie tot zorgen en vragen leidt.

Wil je gezond blijven en ook je weerstand verbeteren en behouden? Dat kan! Om bestand te zijn tegen dit virus en andere virussen is het belangrijk dat je weerstand optimaal blijft. Hier kan je voor zorgen als je aandacht hebt voor de juiste voeding, een goede leefstijl en een positieve geest. Als natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige kan ik je hierbij helpen. Via een betrouwbaar en eenvoudig online programma kan ik consulten blijven geven. Maak een afspraak via mijn website www.ayurveda-pure.nl of mail naar info@ayurveda-pure.nl Je bent van harte welkom!

Blijf gezond en lief voor elkaar!

                                                  ———————————————————

ZORG VOOR EEN GOEDE WEERSTAND DOOR TE GAAN LEVEN EN ETEN VOLGENS DE NATUUR. 

De wereld heeft een flinke griep en werkt aan zijn eigen immuunsysteem. Juist nu het klimaat dringend aandacht vraagt, moeten we massaal thuisblijven. De luchtkwaliteit krijgt een adempauze en knapt op.

En om als mens gezond te blijven is extra aandacht voor je immuunsysteem een must. Maar hoe kan je zelf hiervoor zorgen? Door de natuur beter te begrijpen en te gaan leven en eten volgens de regels van de natuur. Wat er buiten in de natuur plaatsvindt geeft ook veranderingen in ons lichaam.  Door hiermee rekening te houden krijg je een samenwerking van mens en natuur. Hier heb ik een heel jaar hard aangewerkt. Voor iedere maand heb ik een artikel geschreven over de veranderingen in de natuur en wat voor invloed dit heeft op ons lichaam en onze geest. Elke maand krijg je informatie over de natuur, veel adviezen omtrent juiste voeding, kruiden en passende leefgewoonten. De 10 recepten per maand zijn afgestemd op de 3 types Vata, Pitta en Kapha.

Als we de natuur respecteren en volgen dan blijven we gezond en houden we onze weerstand op peil. ‘Wees je eigen dokter in eigen keuken’ en wordt één met de natuur.

Je kan het maandelijkse artikel voor 15 euro via mijn webshop bestellen https://ayurveda-pure.nl/winkel/

Geplaatst in Geen categorie.