Heb je interesse in comfort food?

Comfort food is rustgevend en hartverwarmend. Het is eten waar je blij van wordt.

Door te eten volgens de AYURVEDA krijg je dit fijne gevoel en een compleet ‘gevoed’ gevoel. Een ayurvedisch voedingspatroon is afgestemd op jouw individuele lichaamstype en op jouw specifieke onevenwichtigheden. Onbalans wordt veroorzaakt met name door ons wisselende klimaat, de seizoenen, je leeftijd, je leefwijze en je geestelijk welzijn.

Met het aanpassen van je voeding en te zorgen dat deze goed wordt verteerd kunnen we onbalans en klachten voorkomen. Wanneer je wat minder eet en voeding kiest wat bij jouw type past, voel je je meer in balans en krijg je meer energie. Aangezien de Ayurveda van mening is dat bijna alle ziekten in het spijsverteringskanaal beginnen, is voeding je eerste geneesmiddel. Door het eten van voeding welke ideaal is voor jouw lichaam, zal je optimale gezondheid ervaren!

Wil je meer informatie hierover? Meld je dan aan voor een consult bij info@ayurveda-pure.nl of via de website www.ayurveda-pure.nl

 

Geplaatst in Geen categorie.