UITNODIGING: een mooie manier om het nieuwe jaar te beginnen!

Als boardmember van Sky Nederland nodig ik je uit voor (een van de) onderstaande activiteiten. Maak kennis met SKY Yoga – oprichter Shri Vethathiri Maharishi (1911)

Het is al weer 4 jaar geleden dat SR.PROF G. BALACHANDRAN en zijn delegatie in Houten waren voor een aantal inspirerende en bijzondere bijeenkomsten.

SKY Yoga -Symplified Kundalini Yoga is een eenvoudig, wetenschappelijk en praktisch systeem gebaseerd op eeuwenoude kennis maar volledig toepasbaar in het moderne leven en gericht op het versterken van het individu zowel fysiek als mentaal, sociaal en spiritueel. Het wakkert onze aangeboren krachten aan en bevoordeelt onszelf en daardoor onze familie, omgeving en samenleving.

Het SKY Yoga systeem bestaat uit
– Eenvoudige fysieke oefeningen voor lichamelijke gezondheid
– Meditaties voor innerlijke rust
– Kaya Kalpa voor verjonging
– Zelfreflectie voor geluk en wijsheid

Met de komst van enkele experts op het gebied van SKY Yoga naar Europa zijn wij in staat deze kennis en kunde met u te delen middels een tweedaagse cursus (vr. 20 – zo. 22 januari 2017). Dit is een unieke kans om de hier bovengenoemde methoden eigen te maken onder leiding van ervaren instructeurs. De cursus is voor iedereen te volgen ongeacht geloofsovertuiging, ras, nationaliteit, geslacht etc. Voor de lichamelijke oefeningen geldt een minimale leeftijd van 8 jaar en de overige 3 disciplines geldt een minimale leeftijd van 14 jaar. Retraite is incl. 2 overnachtingen in slaapzalen en kamers (eigen kamer niet mogelijk). Maaltijden op 21 en 22 januari (ontbijt, lunch en diner: vegetarisch). Koffie, thee, water en sapjes gedurende retraite.Niet inbegrepen: toeristenbelasting ( af te rekenen op locatie). Bedlakens en handdoeken (eventueel te huur op locatie. Kosten 200 euro.

Locatie: Broekakkers Groepsaccommodatie
Adres: Noordvelderweg 5, 1935 BP Egmond Binnen
Aanvang : 20 Jan 17, 18:30 uur Einde : 22 Jan 17, 20:00 uur
Aanmelden: https://www.skytrust-europe.org/netherlands
Voor meer info: Ayurveda Pure Tel: 06-50650949 of info@ayurveda-pure.nl

Voor overige activiteiten w.o. lezingen, yoga en meditatie van SKY Holland, zie onderstaande link
https://www.skytrust-europe.org/netherlands
Activiteit in de buurt? 19 januari 19.30-22.00 uur in Zeist
Locatie: Thurgai Amman Tempel Zeist. Adres: Laan van Vollenhove 2195, 3706 GW Zeist

Meer info bij: Ayurveda Pure Tel: 06-50650949of info@ayurveda-pure.nl
Aangesloten bij: Anvag – RBCZ – AGN – EISRA – SKY
www.skytrust-europe.org

Geplaatst in Geen categorie.