Reinigen van lichaam en geest in januari 2017

Wil je ook een gezond 2017 ervaren? Beter in je vel en minder klachten?

Dat kan! Gedurende 1 maand thuis reinigen en indien gewenst afvallen onder begeleiding van een Ayurvedisch therapeut/practitioner en voedingsdeskundige. Mijn werkwijze is als volgt: je komt naar de praktijk voor een uitgebreide intake en consult, ontvangt opvolgend per mail een persoonlijk en verantwoord reinigingsprogramma (voor o.a. darmen en/of lever) inclusief voedingsschema en recepten. Je start op een door jou geplande datum. De reiniging duurt 1 maand en gedurende deze maand houden we persoonlijk contact en kun je ten aller tijden vragen stellen per mail. Tijdens deze periode kom je in de praktijk terug voor een tussentijdsconsult en een Ayurvedische reinigingsmassage. Na de reiniging volgt een eindconsult waarbij je voedings- en lifestyle adviezen krijgt voor na de kuur. Deze adviezen zijn persoonlijk op jou afgestemd.
De totale prijs van 1 maand is 295 euro. Alle contactmomenten/ behandelingen worden vergoedt door de zorgverzekeraars, bij een aanvullende verzekering!

Zie voor meer info: https://ayurveda-pure.nl/reinigen-aan-huis-onder-begeleiding/

Geplaatst in Geen categorie.