Lezing ‘De beste dokter staat in de keuken!’

Kan voeding je medicijn zijn? De beste dokter staat in de keuken!
Dit zegt Hanne van Jaarsveld van Ayurveda Pure.

Heb je last van maag- en darmklachten, over- of ondergewicht, slaapproblemen, stress en hoge bloeddruk, huidproblemen, overgangsklachten, reumatische klachten, candidiasis, allergieën (hooikoorts), ADHD of een Burn-out?
Kom dan naar ‪#‎BREINenBUIK‬ en volg de lezing van Hanne.

Zij zal tijdens haar lezingen in gaan op de invloed van je brein op je buik en de invloed van de 3 types Vata, Pitta en Kapha (de elementen) vanuit de Ayurveda.
Wat voor type ben jij? Wanneer ben je in of uit balans en waarom is dit zo belangrijk voor je gezondheid. Waarom heeft de een altijd last van koude voeten of waarom heeft de een altijd trek en de ander niet, waarom de een van routine houdt en de ander juist van verandering? Daar zit een logica en een eeuwenoude wijsheid achter.

Wie is Hanne? Na vele jaren werkervaring als kok, receptenschrijfster en voedingsdeskundige werd het haar steeds duidelijker dat haar kernkwaliteiten gebaseerd zijn op het item “gezondheid”. De filosofie van de Ayurvedische natuurgeneeskunde sloot daar perfect op aan.

Ze heeft een vijfjarige studie (HBO en Master) gedaan tot Ayurvedische Natuurgeneeskundige.Tijdens haar studie heeft ze 2 maanden gewerkt in een Ayurveda kliniek in India en ook nog drie Ayurvedische massage-opleidingen gevolgd. Je bent dus bij haar in goede handen!

Kom je ook naar de lezing van Hanne op 25 juni? LEUK!!

PS: Als je helaas verhinderd bent om naar de 3e editie van Food Passionistas events (Brein en Buik) te komen dan kun je ook een consult bij Hanne in haar praktijk boeken. www.ayurveda-pure.nl
Als je dat vóór 30 juni 2016 doet (met vermelding van het Event ‘Food Passionistas’) dan ontvang je 10% korting op een consult.

 

Geplaatst in Geen categorie.