Ayurveda Pure bij FoodyFort

Ayurveda Pure staat met ‘DE BESTE DOKTER STAAT IN DE KEUKEN’ op de natuurmarkt van Food-y-Fort Rijnauwen

Op 20 en 21 augustus 2016 zal Fort bij Rijnauwen in Bunnik omgetoverd zijn tot een food-, natuur- en cultuurfestival.
Food-y-Fort brengt de smaaksensatie van lokaal voedsel met een boerenmarkt en proeverijen, food workshops en rollende keukens. Op het binnenterrein van het fort kan aangeschoven worden aan grote boerentafels voor het boeren fortontbijt, de fortlunch en/of het bourgondische fortdiner. Op het terrein zijn er ook workshops yoga, meditatie en spelen singer-song writers hun akoestische liedjes. De plek om te ontmoeten, proeven, spelen, leren en te ontspannen.
En Ayurveda Pure is ook van de partij met ‘De beste dokter staat in de keuken’. Voeding staat centraal als een belangrijk middel om gezondheid te ondersteunen. Ayurveda Pure zal haar kennis delen en uitleg geven hoe klachten met de juiste voeding kunnen verminderen. Producten als Ghee (biologische ongezouten boter zonder eiwitten en vocht) en Ayurvedische gezonde kruidenkaas (zonder stremsel) worden op deze markt verkocht.

Actie: kom kennismaken en bij boeking van een voedingsconsult, tijdens dit evenement, krijg je 10% korting.
Meer info https://www.food-y-fort.nl/ en www.ayurveda-pure.nl

Geplaatst in Geen categorie.