Geniet je ook meer van koken, wanneer het buiten ijzig koud is en binnenshuis behaaglijk warm?

Ik wel, alle aroma’s die je huis vullen en daarna lekker smullen van een stevige ‘dish’. En wat ook heel wenselijk is, dat je innerlijke vuurtje extra stijgt bij een liefdevol klaargemaakte warme maaltijd, dit zorgt voor een optimale vertering.

December is een maand met wat meer feestjes denk aan Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Deze sociale activiteiten gaan vaak gepaard met zoetigheden en andere ongezonde traktaties, welke liefdevol worden aangeboden maar die je voorzichtig probeert te vermijden. Dat is natuurlijk niet altijd nodig, het is echter wel belangrijk om jezelf in balans te houden.

Griep en verkoudheid overvalt ons in de herfst- en winterperiode. Bij koude wordt het lichaam minder goed doorbloedt en dan is het dus lastiger om op temperatuur te blijven.
Wees je bewust van de dramatische temperatuurschommelingen – van de warmte binnenshuis en de vriestemperaturen buiten. Je lichaam moet hierdoor harder werken om gezond te kunnen blijven.

Je kan nu zelf online aan de slag om je gezondheid te verbeteren, om klachten te verminderen of te voorkomen, dat is allemaal mogelijk bij Ayurveda Pure. Elke maand begeleid ik je met informatie over de natuur, wat voor een impact de natuur heeft op je fysieke gesteldheid en hoe je het beste hiermee kan omgaan. Tevens krijg je adviezen met betrekking tot kruiden, supplementen en leefstijltips voor de betreffende maand. En je ontvangt maandelijks 10 nieuwe recepten! En dat allemaal voor maar 10 euro!
Bestellen kan via https://ayurveda-pure.nl/winkel/ 

Geplaatst in Geen categorie.