Is juiste voeding het ideale medicijn?

Is juiste voeding het ideale medicijn? Ja zegt de Ayurveda en ja zegt #AntoinetteHertsenberg voor haar nieuwe programma ‘Dokters voor Morgen’. Zie interview bij RTL Late Night https://www.rtl.nl/video/b9ad7d19-618b-3f8f-8335-d74ecd3982ca/

Heb je als je gezond eet geen medicijnen meer nodig? Door gezond te eten en een betere levensstijl, kan zeker de helft van patiënten stoppen met medicijnen. Klopt zegt de Ayurveda en klopt zegt hashtag#AntoinetteHertsenberg en huisarts hashtag#TamaradeWeijer.  

Als ayurvedisch therapeut ben ik blij verrast met deze geluiden vanuit de media! Er is, vanuit de Ayurveda, wel een nuance aan te brengen in haar betoog. Ieder individu is uniek dus heeft men specifieke richtlijnen nodig, vanwege zijn of haar persoonlijke type en spijsvertering. Wat voor de één gezond is, hoeft het voor de ander niet te zijn.

Hoogste tijd om te gaan SAMENWERKEN in de wereld van voeding als medicijn!

Door een passende leefstijl, voedingspatroon en routine voor jou te ontwikkelen kom je in balans en leer ik je deze balans te behouden. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk in Houten of in Utrecht! Hanne van Jaarsveld Praktijk voor Ayurveda natuurgeneeskunde www.ayurveda-pure.nl hashtag#ayurveda hashtag#nuance

Geplaatst in Geen categorie.