Online 3 dagen ayurvedisch reinigen

Heb je ook behoefte aan een lichamelijke en geestelijke reiniging?

Doe mee met de 3-daagse reinigingskuur, nu voor 30 euro per dag! Deze reiniging wordt vergoedt door je aanvullende verzekering!  

Na de winterse stamppotten kan je lichaam wel wat gepaste aandacht gebruiken!            

Deze 3-daagse reiniging op de juiste manier en met volledige inzet levert grote voordelen op met minimale inspanning. Begin wanneer jij wilt en handig tijdens deze reiniging kan je gewoon gaan werken.

Na reiniging komt je lichaam en geest weer in balans en komt je energie weer terug. Maar welke reiniging is het meest geschikt voor jouw lichaam? Ik zorg voor de keuze van de juiste reiniging op basis van jouw unieke samenstelling (Vata, Pitta of Kapha) en stem de gerechten daarop af.

Je voeding, de drankjes en de rituelen gedurende 3 dagen zijn hetzelfde. Je eet 3 dagen 3 keer per dag hetzelfde warme gerecht. Lekker simpel toch! Deze recepten zijn persoonlijk en afgestemd op jou unieke type. Dit is belangrijk om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Daarnaast zorg ik voor een boodschappenlijst en geef ik je tips voor je ochtendrituelen, reinigende olie- of borstelmassage, yoga-oefeningen, leefwijze en eventuele ayurvedisch extra reinigende kruiden.

Waarom reinigen?
Het primaire doel van een ayurvedische reiniging is om giftige stoffen (ama) uit het lichaam te verwijderen. Gifstoffen verstoppen je lymfesysteem, verzwakken de immuniteit en belemmeren de orgaanfunctie, waardoor je je uitgeput, ongemakkelijk en angstig voelt. Je wilt niet dat gifstoffen blijven rondhangen in het nieuwe jaar.
Het secundaire doel van reiniging is om de spijsvertering te versterken (agni). Zwakke spijsvertering is de wortel van alle ziektes – toxines hopen zich op samen met slechte keuzes. Dus om ervoor te zorgen dat deze ongenode gasten hun weg niet terug vinden in je lichaam, moet je je spijsvertering aan het werk zetten. Door dit te doen herstel je de optimale functie en intelligentie van je lichaam.

Contra-indicaties voor reiniging
• Vermijd reiniging bij zwakte en/of ziekte. Reiniging verwijdert je gifstoffen maar het verwijderen van gifstoffen put je lichaam ook uit.
• Niet reinigen tijdens de menstruatie, omdat het lichaam al wordt gereinigd.
• Ayurveda houdt altijd rekening met de leeftijd en de kracht van een persoon bij het bepalen van een optimale reiniging. De persoon mag niet te jong (jonger dan 7 jaar) of te oud (ouder dan 70 jaar) zijn.
• Niet langer dan 3 dagen reinigen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
• Reinigen 3 maanden voordat je zwanger raakt is een gebruikelijk Ayurvedisch advies.

Bestaande cliënten van Ayurveda Pure kunnen na aanvraag en ontvangst van de 3-daagse reiniging direct aan de slag.
Nieuwe cliënten vullen van tevoren digitaal een constitutie test in en kunnen daarna ook aan de slag.
Ik ben en blijf als ayurvedisch therapeut jou begeleidster tijdens en na je reiniging.

Aanmelden kan via info@ayurveda-pure.nl  of via www.ayurveda-pure.nl
Kosten 30 euro per dag (totaal 90 euro). Deze reiniging wordt vergoedt door je aanvullende verzekering!
   

Geplaatst in Geen categorie.