header shirodhara

Intensive Ayurveda Retreat – Tenerife

Zaterdag 4 – vrijdag 10 november 2017

‘RELAX – DETOX – ENJOY’

Ayurveda is een holistische natuurgeneeswijze en is erop gericht om lichaam, geest en ziel in balans te brengen door juiste voeding, passende leefstijl en een goede dagelijkse routine. Er wordt gebruik gemaakt van massages, yoga, meditatie, gebalanceerde voeding, medicinale- en alledaagse kruiden.

In onze haastige, westerse maatschappij zijn wij niet meer zo vertrouwd met de natuurlijke processen van lichaam en geest. Dagelijkse beslommeringen halen ons uit een gezonde routine. We leven en eten vaak onbewust en ongezond. Door meer vertrouwd te raken met onszelf kunnen we beter in balans komen en blijven. Hierdoor kunnen wij stress, vermoeidheid, hoofdpijn, hormonale en allerlei andere klachten mogelijk vermijden en gelukkiger leven.

Tijdens onze reinigingsweek gaan we dit met jou realiseren door onze kennis te delen en je te leren hoe je gezond en blij kunt blijven. Wij bieden je een complete en effectieve reinigingsweek aan vanuit de Ayurveda bestaande uit; ayurvedische massages, zuivere voeding, voedingsleer, kookworkshop, yoga, meditatie- en ademhalingsoefeningen. Als extra organiseren we een adembenemende wandeltocht door de natuur gevolgd door een boottrip
langs de kust, een klankschalen sessie en diverse workshops waaronder numerologie. En dit allemaal onder het genot van de zon, rust en de magie van Tenerife.

PROGRAMMA
* 07.30 – 08.30 Ochtend yoga practice
* 09.00 – 10.00 Ayurvedisch ontbijt
* 11.00 – 12.30 Consult of massage of lecture of excursie
* 12:30 – 13.30 Garden-To-Table Lunch
* 13:30 – 16.30 Vrije tijd of lecture of workshop of mogelijkheid tot extra ayurvedische massage
* 17.00 – 18.30 Avond yoga practice
* 19.00 – 20.30 Biologisch diner

WAT IS INBEGREPEN
* 7 dagen / 6 nachten op basis van een 2-persoonskamer
* persoonlijk consult, pols en tong-diagnose
* 2 x per dag yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen
* 2 x ayurvedische massage
* 1 x milde darm- en leverreiniging
* 3 x per dag vegetarische, verse en biologische (ayurvedische) maaltijden
* 1 x lecture over Ayurveda, types en voeding
* 1 x lecture numerologie
* 1 x ayurvedische kookworkshop
* Continue begeleiding van 2 ayurvedische therapeuten / fooddoctor
* 1 x wandeling en boottocht
* 1 x klankschalen sessie
* eindevaluatie

PRIJS
€ 1195,-
*exclusief vliegticket, directe retourvlucht TFS ca. 150 euro en transfer van en naar Mandala de Masca

TRANSFER
De transfer van en naar het vliegveld Reina Sofia Tenerife Sur is € 40,- per persoon bij een gedeelde taxi van minimaal 4 personen.

OVER MARIËLLE HOSÉ
Het is mijn doel om mensen steeds bewuster te maken hoe ze op ieder gewenste vlak balans kunnen vinden in hun leven. Vanuit verschillende invalshoeken werk ik eraan om samen met de mensen dit doel te bereiken.

Door een holistische aanpak en de verschillende specialiteiten te combineren, kunnen mensen nog sneller balans vinden.

Dat is waarom de Ayurveda ook zo goed aansluit; omdat de Ayurveda de mens in zijn geheel bekijkt.

Ik ben 20 jaar geleden begonnen als sociotherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie; daar heb ik ruim 10 jaar met plezier gewerkt. Inmiddels ben ik ook gediplomeerd schoonheidsspecialist, Ayurvedisch practitioner, voedingsconsulent en Essentrics docent (een workout voor je hele lichaam, waarin kracht- en flexibiliteitstraining gecombineerd wordt).

OVER HANNE VAN JAARSVELD – Ayurveda Practitioner en Fooddoctor.

Zo’n 20 jaar geleden kwam ik zelf terecht bij een Ayurvedisch arts. Ik was destijds kok en kookte altijd vers en met gezonde en goede producten. Toch had ik gezondheidsklachten met name lage energie, last van ontstekingen en huidproblemen.

De arts vertelde me dat de oorzaak van mijn klachten kwam door mijn voedingskeuze. Hij legde me uit dat ik niet de voeding nam wat bij mij paste, dat gaf een slechtere werking van mijn spijsvertering, ik niet in balans was en klachten kreeg.

Na mijn HBO studie tot Ayurveda Practitioner en veel praktijkervaring begeleid ik nu zelf mensen zonder of met gezondheidsklachten. Zowel lichamelijke als geestelijke klachten verminder ik of nog beter los ik voor ze op. Dit doe ik door het aanpassen van voeding en leefstijl maar ook door coaching, reiniging en massagetherapie. Daarnaast ben ik energetisch therapeut, yoga -en ademhalingstherapeut.

Binnen de Ayurveda is mijn grootste passie is ‘voeding’ en mijn slogan is ‘De beste dokter staat in de keuken’. Wanneer mensen met gezondheidsklachten, dankzij mijn adviezen, weer gezonder en gelukkiger in het leven staan, is mijn doel bereikt!

Meer info en inspiratie kun je vinden via deze link:
https://www.mandalademasca.com/reizen/intensive-ayurveda-retreat-met-marielle-hanne/

Aanmelden? https://ayurveda-pure.nl/reinigen-in-het-buitenland/
of mail naar info@ayurveda-pure.nl

Geplaatst in Geen categorie.