Recept ‘Het anti-griep wonder’!

Kunnen we weer een griepepidemie verwachten? Neem van tevoren maatregelen en kom snel in actie met dit wonder brouwsel, ‘Het anti-griep wonder’! 

Dit “drankje” is namelijk ideaal voor een aankomend griepje, fikse verkoudheid en keelpijn. Simpel, doeltreffend, gezond en lekker! Het enige wat je nodig hebt zijn uiteraard de ingrediënten en een mooie afsluitbare pot, that’s it!

We nemen

  • 3 biologische citroenen. We willen op dit moment natuurlijk het allerbeste. Dus een andere optie is niet mogelijk dan biologische. Snijd deze vervolgens in dunne schijfjes.
  • 500 ml biologische zuivere honing. Jouw keuze maar laat de honing met toegevoegde suikers staan.
  • 5 cm verse gember. Eerst schillen en vervolgens in schijfjes snijden
  • snufje kaneel

Bereiding

Doe al deze ingrediënten in een mooie pot (staat wel zo leuk) even roeren en vervolgens zet je deze in de koelkast. Het wordt een dikke siroop en dan is je anti-griep siroop al gereed!

Maak er een kop thee van. Roer een eetlepel siroop door kokend water en drink het zo heet mogelijk. Heb je de griep, neem dan dagelijks om de twee uur een theelepel van deze siroop. Je kan dit anti-griepmengsel ca. 2 à 3 maanden in de koelkast bewaren. Tegen die tijd is de verkoudheid wel over toch?

Wil je meer informatie, een consult of een massage boeken?
Maak dan een afspraak via info@ayurveda-pure of bel naar 06-50650949.

Geplaatst in Geen categorie.