Ayurvedische reinigingsweken 2015 en 2016

We zijn terug van Bali en Marokko en de evaluatieformulieren zijn binnen. Marielle en ik, beide Ayurvedisch therapeut, zijn voldaan en gelukkig. We hebben prachtige mensen mogen ontmoeten. Enerverende weken vol liefde, aandacht, openheid en warmte. Onze cliënten hebben we van tevoren, vooruitlopend op de kuurweek, een speciaal dieet en levensstijl geadviseerd, zodat de reinigingsweek zo effectief mogelijk zou verlopen. En dat is gelukt, de cliënten zijn allen weer in balans en tevreden naar huis gekeerd. Ons dagelijks programma bestond uit yoga en meditatie of Essentrics, ontbijt, behandeling, coaching, lunch, ontspanning en diner. Daarnaast hebben we twee avonden gevuld met een interactieve voedingscursus en healing. Behandelingen waren o.a. diverse massages (ontspanningsmassage, therapeutische massage, ontgiftigingsmassage, 4-handen massage), lever- en/of darmreiniging. De locaties, de samenwerking, de zorg, de heerlijke vegetarische maaltijden, de harmonie en de sfeer waren inspirerend. We zijn dankbaar en kijken terug op een zeer geslaagde reinigingsweken!

Dus gaan we de reinigingsweken voor eind 2015 en 2016 alvast inplannen! Periode: najaar oktober/november 2015 en voorjaar maart/april 2016. We zijn druk op zoek naar een passende locatie in en buiten Europa. Een goede en rustgevende locatie is voor de reinigingsweek een vereiste. Meer informatie? www.ayurveda-pure.nl onder blokje “Behandelingen”.

Interesse of wil je op de hoogte blijven? Meld je dan vast vrijblijvend aan bij info@ayurveda-pure.nl of bel 06 50650949.

WAT KAN JE DECLAREREN? Al mijn behandelingen tijdens de reinigingsweek inclusief de massages kun je declareren bij je zorgverzekeraar mits je aanvullend verzekerd bent. Zie onderstaande link, de zorgverzekeraars die de ANVAG (mijn beroepsvereniging) erkend hebben zijn: https://www.anvag.nl/content/verzekeraars.html

Geplaatst in Geen categorie.