header shirodhara

Reacties van cliënten ‘Detoxen Curaçao november 2015’

Client 1:

Lange tijd zocht ik naar een weekje weg, waarin ik zocht naar een combinatie tussen gezond eten, bewegen en ontspanning.

Dit om weer terug in balans te komen en ook om mijn persoonlijke “reset” knop te vinden zodat mijn stofwisseling weer genormaliseerd kan worden.
Deze is na de menopauze en langdurige ziekte verstoord, waardoor ik in gewicht ben toegenomen en een grote zoetbehoefte heb ontwikkeld.
De week Curaçao heeft mij meer opgeleverd dan ik had gedacht. De dagen waren gestructureerd en ingedeeld met sport, gezonde leefgewoonten, dagelijkse massages en goed bereidde maaltijden.
In de avond waren er coaching gesprekken, Chinese numerologie en voedingsadvies. Ook is er genoeg ” vrije” tijd om het eiland te verkennen.

Nu, terug thuis en in mijn normale routine, probeer ik toch de tips en leefgewoonten in te bouwen die ik heb meegekregen. Net als de lichaams- en ademhalingsoefeningen.

Ik kan deze week aan iedereen aanbevelen, onder de professionele begeleiding van Hanne van Jaarsveld.

Client 2:

Afgelopen november ben ik mee geweest met de reinigingsweek naar Curaçao. Mijn doel voor de reis was vooral tijd en aandacht voor mijzelf te hebben. Tevens de balans weer terug in mijn leven te brengen. Tijdens de reis is mijn doel zeker bereikt.

Elke dag was er een vast programma waarin er afwisseling was tussen actief bezig zijn in de vorm van yoga of essentrics, ontspanning, begeleiding en informatieavonden. Deze afwisseling was erg prettig. Tussendoor was er zeker voldoende tijd voor jezelf en mogelijkheden om de omgeving te verkennen. De maaltijden en tussendoortjes waren erg lekker en goed verzorgd. Mij gaf het een goed gevoel dat er nu voor mij gezorgd werd en daardoor kon ik aandacht en tijd aan mijzelf besteden. De begeleiding die ik kreeg van Hanne en Mariëlle was helemaal top!

De reis heeft mij erg veel gebracht en mij verschillende inzichten over mijzelf gegeven. Ik probeer nu datgene wat ik tijdens de reis geleerd heb te implementeren in mijn dagelijks leven, zodat het een leefgewoonte gaat worden. Ik hoop hiermee in balans te blijven.

Ik raad iedereen die aandacht en tijd voor zichzelf wilt en zich geestelijk en lichamelijk wilt reinigen aan om mee te gaan met de reinigingsweek van Hanne en Mariëlle.

Geplaatst in Geen categorie.