Lever reiniging

Heb je iets op je lever?

Spuw je wat meer gal?

Ben je meer boos dan je lief is?

Heb je last van huidproblemen?

Doe een veilige lever- en galblaasreiniging!

Bij een lever- en galblaasreiniging verwijder je op een relatief eenvoudige wijze galstenen uit de galblaas en leverkanaaltjes. Er is enorm veel gezondheidswinst te behalen is bij het doen van de lever-en galblaasreiniging! Verzamel informatie voordat je hieraan begint, het is namelijk niet verstandig om dit ‘half’ te doen. Als je er éénmaal aan begint zul je het beste volhouden tot je vrij bent van galstenen. Dit kan betekenen dat je een jaar lang meerdere keren een zuivering doet.

Omdat de lever veel belangrijke functies heeft in ons lichaam, werkt de leverreiniging en het verwijderen van galstenen uit de lever en galblaas door in de functies van alle organen van het lichaam en is in het belang van jouw totale welzijn.

Een darmreiniging d.m.v. supplementen vóór en na de leverreiniging is aan te bevelen, omdat op deze manier de toxische galstenen het lichaam sneller verlaten.

Darmproblemen

 

Mijn advies doe deze LEVER- en GALBLAAS reiniging van 6 dagen! De eerste dagen ga je aangepast eten en je darmen reinigen, dan doe je de kuur en daarna ga je weer aangepast eten en reinig je nog een keer je darmen. Deze kuur kan ook preventief gebruikt worden om de lever- en galreiniging te ondersteunen.

leverreiniging  Foto: Resultaat van de leverreiniging.

De beste tijden voor de reiniging: Het belangrijkste en laatste deel van de leverzuivering kan het best in een weekend gedaan worden, wanneer je niet onder druk staat en voldoende tijd hebt om te rusten. Hoewel de leverzuivering op elke tijd van de maand effectief is, zou deze bij voorkeur samen moeten vallen met een dag tussen volle en nieuwe maan. Doe de zuivering niet tijdens volle maan (het lichaam houdt op deze dag meer vloeistoffen in de hersenen en weefsels vast dan anders).

De dag van nieuwe maan is het gunstigst voor reinigings-en helingsdoeleinden.

Deze reiniging is incl. online consult, constitutietest, informatie, recepten, pakket met benodigdheden en persoonlijke begeleiding.

Jouw investering is € 250 excl. pakket met benodigdheden, deze staat voor je klaar zodat je gelijk aan de slag kunt!

Meer info: mail naar info@ayurveda-pure.nl of bel naar 06-50650949