Jaarprogramma – Masterclass AYURVEDA

‘Lekker in je vel met Ayurveda, het hele jaar!’

Voelt je huidige situatie niet zo comfortabel en heb je vage klachten? En heb je het gevoel dat dit komt door je voeding, leefstijl of misschien door stress?

De laatste tijd heb je meer last van piekeren, twijfel, gewichtsverandering, negatieve gedachten en ontevredenheid. Je bent er niet aan toegekomen, kinderen, gezin en werk gingen voor, je schikte je altijd, voegde je naar anderen.

Wat jij wilt, is goed voor jezelf zorgen, daar komt het niet van. Tijd om grenzen te stellen en voor jezelf te kiezen, meer tijd voor jezelf.

In 1  jaar alles leren over de Ayurveda en tegelijkertijd toepassen? Je start met een intake, voedingsconsult, pols- en tongdiagnose, reiniging en ayurvedische massages. Gedurende 12 maanden ontvang je elke maand een online programma (geen huiswerk) en recepten om je kennis meer te verdiepen en 4 x per jaar krijg je een online consult voor al je vragen. 

Tijdens dit programma leer je stap voor stap, door middel van ayurvedische voeding- en leefstijl richtlijnen, het zelf genezend vermogen van je lichaam in te zetten. Dit zorgt voor een optimale gezondheid en voorkom je klachten.

Je leert gegarandeerd hoe je een klacht vermindert of voorkomt door voeding, leefstijl en een rustige geest. Hoe zou het voor je zijn, om fit wakker te worden, zodat je voldoende energie hebt om de dag naar tevredenheid af te sluiten? Hoe zou het voor je zijn, om je niet ‘over’ verantwoordelijk te voelen, zodat er meer ruimte ontstaat voor jezelf?

 .

 • WERKWIJZE JAARTRAINING:
  We starten met een 1 op 1 live programma.
  Dit zijn 4 live sessies, een persoonlijke intake incl. pols- en tong diagnose en voedingsconsult, een reinigingskuur, 2 ayurvedische reinigingsmassages en een uitlegconsult, alles afgestemd op jouw dosha.
  Na dit live programma krijg je maandelijks een online programma over de Ayurveda en recepten voor die maand, gedurende 12 maanden.
  Per seizoen vindt er een online consult plaats waar je al je vragen kunt stellen.

 • WAT GA JE LEREN OVER DE AYURVEDA?
 • Kennis over de verschillende types Vata, Pitta en Kapha en de combinaties hiervan
 • Kennis over de spijsvertering en de stofwisseling
 • Begrippen Agni en Ama
 • Het verminderen of voorkomen van lichamelijke en geestelijke klachten
 • Ochtendrituelen
 • Voeding, recepten, gebruik van keukenkruiden en supplementen
 • Voeding, leefstijl en mind afstemmen op jouw dosha
 • Yoga en ademhalingsoefeningen
 • Zelfmassage
 • Avondrituelen

Je kan starten wanneer je wilt. Door de training stap voor stap te volgen bereik je een optimaal resultaat.
Voor particulier: Je investering voor deze jaartraining is euro 4975,-

Offerte aan het bedrijf
Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO’s is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij dit jaarprogramma vergoeden.

Vergoeding door de meeste zorgverzekeraars, mits aanvullend verzekerd.

Meer informatie: info@ayurveda-pure.nl of bel naar 06-50650949