Lezing & Kookworkshop ‘Lekker in je vel met Ayurveda’

Woensdag 21 maart 2018
17.00 – 21.00 uur
Locatie: Studio 19c, Pothuizerweg 19c, Schalkwijk

Hou jij van koken? Wil je eens wat anders op tafel zetten? Wil je bewuster omgaan met jezelf en beter in je vel komen? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond waar je ook nog wat van opsteekt?

Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd voor deze uitgelezen kans!

Bewust omgaan met jouw leven heeft ook alles te maken met bewust kiezen voor gezond en voedzaam eten. Wat doet eten met jou? Hoe kun je eenvoudig een smakelijke maaltijd voor elkaar hebben, die echt bijdraagt aan jouw welzijn? Want door de weeks heb je natuurlijk helemaal geen tijd voor ingewikkelde dingen. Aangezien alles energie is en bevat, heeft alles wat je eet en doet invloed op jouw energieniveau.

Dat is de reden waarom Hanne van Jaarsveld, Ayurvedisch Practitioner en Fooddoctor (Ayurveda Pure) en Karen Bos, Energetisch inspirator voor bewustZIJN (Uit je bewust) de handen ineenslaan.

Je krijgt inzicht krijgt in jouw ayurvedisch type, welke voeding en levenswijze bij je past. Daarna gaan we zelf aan de slag met het maken van gerechten die je thuis makkelijk namaakt. Natuurlijk proeven en genieten we daarna gezamenlijk aan een gezellig gedekte tafel op de prachtige locatie van Studio 19c.

Programma:
16.45 – 17.00 ontvangst met thee of sap en een lekkernij
17.00 – 17.15 introductie Hanne en Karen
17.15 – 18.00 lezing ‘Lekker in je vel’ met Ayurveda
18.00 – 19.30 Ayurveda kookworkshop ‘Voeding als medicijn’
19.30 – 20.45 gezamenlijk proeven en genieten
20.45 – 21.00 afsluiting met thee en een lekkernij

Speciale prijs: € 85,00
Incl. lezing en kookworkshop Hanne van Jaarsveld, alle drankjes, diner, receptenboekje en jouw persoonlijk ayurvedisch profiel.

Inschrijven kan tot 16 maart 2018
Maximaal aantal deelnemers 20 en vol is vol.

Aanmelden en meer informatie

Over Hanne van Jaarsveld
Contact: 06 50 65 09 49 info@ayurveda-pure.nl

Karen Bos
Over Karen Bos
Contact: 06 55 11 79 03 info@uitjebewust.nl

Waarom zou je ayurvedisch gaan eten?
Ayurvedisch eten geeft je een gevoed en energiek gevoel. Een Ayurvedisch dieet is afgestemd op jouw individuele lichaamstype en de specifieke onevenwichtigheden waarmee je op een bepaald moment werkt. Voedingsmiddelen die de behoeften en het verteringsproces van uw specifieke lichaamstype aanvullen, creëren gemakkelijk je menu. Kijk wanneer je minder eet, maar voel je meer tevreden omdat wat je eet je echt voedt. Omdat Ayurveda gelooft dat alle ziekten in het spijsverteringskanaal beginnen, is voedsel je eerste medicijn. Door een gezond dieet te eten dat ideaal is voor je lichaam, ervaar je een optimale gezondheid.

Ayurveda is een Oosterse zienswijze op een gebalanceerde levensstijl. Ayurveda Pure geeft mensen een persoonlijk voedings- en levensstijl advies. De lezing is praktisch, toegankelijk en vertaald naar onze Westerse keuken. De theorie stof is compleet en eenvoudig toepasbaar in uw dagelijkse (gezins)leven.

Items o.a.:
• welke voeding past bij mij?
• wat is gezond en wat is ongezond?
• wanneer ben ik in balans?
• wat kan ik doen als ik uit balans ben?
• wel of niet geheel biologisch / vegetarisch eten?
• hoe werkt de spijsvertering?
• hoe kom ik van mijn klachten af? Denk aan stress, huid- en darmklachten, slaapproblemen en opvliegers etc.

Interesse? Meld je aan bij Ayurveda Pure
Meer informatie? Bel 06 506 509 49 of mail info@ayurveda-pure.nl